fbpx

ВАЖНО!!!
Във връзка със заповед на министъра на здравеопазването и действията за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19 и с грижа за здравето на учениците и преподавателите УЦ "Интелект"- Карлово предприема следните мерки, важащи от 13-ти март до 29-ти март:

1. Учениците посещаващи сертификатни курсове (Първи и Втори сертификат на Кеймбридж) и групите S4 и S5 ще бъдат обучавани онлайн. Преподавателите допълнително ще се свържат с курсистите за подробности.
Присъствени занятия няма да има за периода.

2. За всички други ученици занятията се отлагат до официално премахване на специалните мерки наложени в Република България. До този момент това е датата 29-ти март. Пропуснатите часове на всички групи ще бъдат изцяло компенсирани от УЦ "Интелект" по извънреден график.

Езикова ваканция? Какво е това?

Всяка година УЦ „Интелект“, съвместно с партньорската, английска организация SOL  организира едноседмично обучение в Англия, придобило популярното наименование „езикова ваканция“. Обучението включва се провежда през летните месеци и включва балансирани занимания по английски език с преподаватели- англичани, както и културна и забавна програма. Участват групи  от различни държави от същият възрастов диапазон. Така, чрез едно ежедневно общуване, може по лесно да се преоодолее езиковата бариера, а и да се създадат интернационални приятелства. Участниците се придружават от няколко преподаватели и се настаняват в специално подготвени семейства, което допълнително допринася за развиване на езикови умния свързани с непринуденото  общуване в топла, приятелска атмосфера.

В свободното от занимания време участниците в програмата могат да се потопят в атмосферата на Бидефорд, както и околните градове, също и да разгледат десетки забележителности, сред които е и Стоунхендж .

Видео:  SOL, Великобритания /Субтитри на български език/

Как мога да участвам?

Записването е лесно. Просто трябва да дойдете в офиса на УЦ „Интелект“. Предварително можете да се поинтересувате за подробности. Таксата се променя ежегодно, тъй като е свързана както с промяната на валутният курс и с цената на самолетните билети. Както при всяко пътуван в чужбина и тук важи правилото, че колкото по- рано заявите участие и ние закупим самолетни билети, толкова цената ще е по- изгодна.

Оптималното време за записване е преди месец декември на текущата година.

Участниците се придружават от наши преподаватели, а в Англия към тях се присъединява и екип от опитни, английски колеги.  През свободното от занимания време и при посещения на забележителности преподаваталите са неотлъчно с групата. Всички участници се настаняват при специално избрани и обучени местни семейства, така те никога нама да останат без необходимата подкрепа и грижа.

Много подробности можете да разберете от видото,което има субтитри на български език. Но, ако възникнат още въпроси, свържете се с нас и ние с  радост ще Ви отговорим.