fbpx

Защо да изучаваме Испански език?

Испански се говори в Испания? Да, но не само там. Съвременният испански език произлиза от диалект говорен в испанската област Кастилия. Дори до сега в някои случаи се нарича също и кастилски език. Днес на него говорят повече от 570 милиона души. По този показател е изпреварван само от мандарин/китайски език/. Испанският е и един от 6-те официални световни езици, утвърдени от ООН, както е и един от официалните езици на Европейският съюз. Да не забравяме, че на испански са написани едни от най- значителните литературни произведения създавани някога от човешката култура. А Испания не се изчерпва само с това, Испания е и музика, и поезия, живопис и философия.

В УЦ“Интелект“ можете да изучавате испански език, независимо дали сте начинаещ или напреднал. Със съдействието на Института "Сервантес" ние предлагаме обучение по испански език на най- съвременно ниво, независимо от възрастта на нашите курсисти. Също така предлагаме и подготовка за международно признатите езикови изпити DELЕ.

Базиликата "Саграда Фамилия"
Испански студенти

Сертификат за владеене на испански език- мисията е възможна

За удостоверяване на знанията по испански език в световен мащаб се признават сертификатите DELE. Изпита за придобиване на тези сертификати се организира от 900 изпитни центъра, разположени по цялото земно кълбо. В България, те се провеждат от Института Сервантес. Сертификатите DELE се издават от Министерството на образованието, културата и спорта на Испания, като се признават във всички учебни заведения на страната, както и в много извън нея. Тези документи са достатъчни за да започнете работа дори в държавни институции, медицински заведения, висши учебни заведения.

Несъмнено курсовете, които предлагаме за подготовка към изпита за получаване на сертификат DELE е една добра инвестиция в бъдещето и в една успешна житейска реализация.