fbpx
Сряда, 19 Юли 2017 23:09

Да се докоснеш до духа и магията на Англия - лятна езикова ваканция 2017 в Бидефорд, Англия

За поредна година възпитаниците на УЦ "Интелект" - Карлово имаха уникалната възможност да се докоснат до духа и магията на Англия по време на станалата вече традиционна за центъра ни лятна езикова ваканция в Бидефорд, Англия.

Трудно се описва с думи видяното, наученото и преживяното! Учениците ни споделиха, че цялостната организация на езиковата ваканция е била на изключително високо ниво - учебните занимания по език с английски преподаватели прилагащи разнообразни интерактивни методи, отзивчивите и любящи приемни семейства запознали ги с местната култура, традиции, начин на живот и кухня, екскурзиите с образователна цел до замъка Дънстър, емблематичните за областта градчета Линтън и Линмут, Барнстъпъл, рибарското селце Кловели, запазило автентичния си вид от XVIII век, крайбрежните океански курорти Улакумб и Илфракумб и разбира се от космополитния Лондон.

Десетки са новите запознаства и приятелства! Стотици са миговете на щастие, които те са изпитали и снимките, които са ги запечатали! Изключителен е напредъкът в езиковите им знания и умения! Незабравима е лятната езикова ваканция!