fbpx
Петък, 29 Септември 2017 22:35

Тържествено откриване на учебната 2017/2018 година в УЦ "Интелект" - Карлово

На 29.09.2017г. в тържествена обстановка, многобройна публика и трепетно очакване от страна на новите възпитаници и техните родители УЦ "Интелект" откри учебната 2017/2018 година. Официални гости на събитието бяха председателят на Общински съвет Карлово г-н Теодор Шойлеков, заместник-кметът на Община Карлово г-н Антон Минев и секретарят на  Община Карлово г-н Стефан Стефанов.

Директорът на УЦ "Интелект" г-жа Вера Цанкова тържествено откри събитието и даде думата за приветствия на г-н Минев и г-н Шойлеков. Присъстващите родители и ученици бяха запознати от г-ца Николина Данова  чрез интерактивна презентация с дейността  и постиженията на учебния център през изтеклата година.

Присъстващите бяха информирани за възможността учениците от общината да посещават курсовете по РОБОТИКА в УЦ „Интелект“, които ще развият уменията по програмиране, математика и физика на бъдещите възпитаници на центъра.

Изпълнителният директор на НПО "Младежки и граждански инициативи в Розовата долина" г-жа Цветина Захарлиева представи възможностите за участие в международни европейски проекти, обучения и екскурзии за курсистите на УЦ "Интелект". 

Камерна формация към ансамбъл „Розова долина“ – Карлово в състав Мария Шахънска, дългогодишна отлична ученичка на центъра, Ива Сотирова, Никола Василев и Петко Шумански поднесоха поздрав към присъстващите с брилятното си изпълнение.

Кулминация на събитието бе специалната церемония по връчване на сертификатите FCE и CAE на университета Кеймбридж на нашите отлично представили се курсисти през учебната 2016/2017 година.